IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

AEC - Së dyti Konferenca Ndërkombëtare e Rregullatorit të

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike, Ekipi menaxhues i ardhshëm EM mori pjesë në Konferencën e Dytë Ndërkombëtare Rregullator nga 16 deri 18 maj 2012 vit. në Hotel Inex Gorica - Ohër.

URIME FESTAT E PASHKEVE

NEXT-EM , të gjithë besimtarëve të fesë katolike dhe ortodokse si dhe bashkëpunëtorëve të saj , ua uron festat e Pashkëve , me dëshirë për sëhndet të mirë , fat dhe sukses në bashkëpunimin e mëtutjeshëm.

Pjesëmarrja e prezantimit publik të strategjisë së KESH për periudhën 2012 - 2016

Ekipi i Menaxhimit NEXT-EM me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike morën pjesë në prezantimin publik të Strategjisë për funksionimin e KESH për periudhën 2012-2016 u mbajt më 15 shkurt, 2012 Amfiteatrin 1-M6 Arsimore Qendra Shkup.

Gëzuar festat

Njoftim për përdoruesit

Ne e dimë se në operacionet e politikës së re të kompanisë nga 2012/01/01 vit. nuk kryejnë regjistrimin e domain pa atë duke u organizuar këtu.

     
Syndicate content