IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Promovimi për themelimin e domain cirilik .мкд

Me ftesë të MARNet, NEXT-EM, si gjendjes civile, morën pjesë në fillimin e themelimit domain .мкд cirilik, që u mbajt më 14 janar 2015. duke filluar nga ora 11,30. në Portin e Maqedonisë.
Ministrat e Shoqërisë Informatike dhe Administratës Ivo Ivanovski dhe Kulturës Kançeska Milevska promovuar themelimin e një domain .мкд kombëtar cirilik hapësirën kibernetike ndërkombëtare.

Gëzuar festat

AEC - Takimi i dytë publik për 2014.

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike, Next-EM mori pjesë në takimin e dytë publike për 2014. mbajtur më 23 dhjetor 2014 vit. duke filluar në orën 10. në ndërtesën e re administrative të AEC - Biznes Hall.

DPDP - Konferenca Final

Drejtoria për Autoritetin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Mbrojtjen e të Dhënave Norvegjez - Datatilsynet mbajtur konferencija projektin final "Ndihmë teknike për forcimin e kapaciteteve organizative dhe institucionale për mbrojtjen e të dhënave personale."
Konferenca u përkushtuar për temën "Sfidat e rrjeteve sociale që lidhen me jetën private" dhe "A jemi të gjithë cloud?!"

URIME FESTAT E PASHKEVE

NEXT-EM , të gjithë besimtarëve të fesë katolike dhe ortodokse si dhe bashkëpunëtorëve të saj , ua uron festat e Pashkëve , me dëshirë për sëhndet të mirë, fat dhe sukses në bashkëpunimin e mëtutjeshëm.

     
Syndicate content