IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Samiti ekonomik i Maqedonisë 2015 – Maqedonia 2025

Me ftesë të Maqedonia 2025,  NEKST-EM dooel mori pjesë në këtë eveniment,  i cili u mbajt prej 18-20 nëntor në hotelin Aleksandar Palas. Ishte  i organizuar për tu përfshirë numri më i madh  i profesionistëve të rinj në diskutimet për zhvillimin ekonomik. Qëllimi ishte për ta inspiruar opinionin të mendojë në drejtim të biznesit,  zhvillimin e liderizmit dhe vetbesimin për aftësitë dhe mundësitë e tyre.

Rritje e paketave në HOSTIRAJ.com.mk

Për shkak të interesit të madh për shërbime hosting-u në periudhën e kaluar, NEKST-EM vendosi që t’i rrisë kapacitetet e veta dhe të bëj një surprizë të vogël për përdoruesit e deri-tanishëm dhe të ardhshëm.

Prej sot të gjithë përdoruesit do të mund të përdorin dy here më shumë web hapësirë dhe për të njëjtin çmim. Më këtë hap, NEKST-EM do që ta demonstroj dedikimin e vet në fushën e shërbimeve të hosting-ut.

AEC - Konferenca Ndërkombëtare Rregullator 2015

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike, NEXT-EM mori pjesë në konferencën rregullator ndërkombëtar të 18 dhe 20 maj 2015 i cili u mbajt në Hotel Metropol - Ohër.

Viti i tretë Konferenca Ndërkombëtare Rregullator është i organizuar në mënyrë që të stimulojë debatin publik mbi çështjet që lidhen me përparimet e fundit teknologjike në sektorin e TIK nëpërmjet shkëmbimit të mendimeve, zgjidhjet për problemet e mundshme, praktikat më të mira dhe përvojat.

URIME FESTAT E PASHKEVE

NEXT-EM , të gjithë besimtarëve të fesë katolike dhe ortodokse si dhe bashkëpunëtorëve të saj , ua uron festat e Pashkëve , me dëshirë për sëhndet të mirë, fat dhe sukses në bashkëpunimin e mëtutjeshëm.

NEXT-EM - i gjendjes civile domain cirilik për .МКД

Të nderuar konsumatorë,

     
Syndicate content