IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Konferencë promovuese në Panairin e Kinës

Organizuar nga Ministria e Tregtisë e Republikës Popullore të Kinës, u mbajt një konferencë promovuese për Panairin e Kinës për Import dhe Eksport, ku morën pjesë NEXT-EM dooel. Veprimtaria u mbajt në DoubleTree nga Hilton Skopje në orën 09.30.

Përmes mosdiskriminimit ndaj mundësive të barabarta

Me ftesë të Konventës Kombëtare për BE-në në Republikën e Maqedonisë, NEXT-EM mori pjesë në debatin "Nëpërmjet mosdiskriminimit të mundësive të barabarta: Legjislacioni Evropian dhe Politikat dhe Praktikat Kombëtare". Debati u mbajt të martën, më 19 shkurt 2019, nga ora 9 në Klubin e deputetëve të Kuvendit të Shkupit.

Panel diskutimi mbi sipërmarrjen e grave

Me ftesë të Maqedonisë 2025, NEXT-EM mori pjesë në një panel diskutim mbi "Gratë sipërmarrëse dhe ekspertë kanadezë: Mentorim, zhvillim dhe qëndrueshmëri" organizuar nga organizata ndërkombëtare joqeveritare Maqedoni 2025. Ngjarja u mbajt në DoubleTree nga Hilton Skopje në orën 11:00.

Gëzuar festat

AEK – Takim i dytë publik për vitin 2018.

Me ftesë të Agjencisë për Komunikime Elektronike, NEXT-EM dooel mori pjesë në Takimin e Dytë Publik për 2018. e cila u mbajt më 18 Dhjetor 2018. duke filluar nga ora 10h. në ndërtesën administrative të AEK - Salla e Biznesit.

     
Syndicate content