IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

AEC - Takimi i parë publik për vitin 2016.

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike NEXT-EM DOOEL, mori pjesë në takimin e dytë publik për vitin 2016 që u mbajt më 08  qershor 2016 me fillim në ora në 10,00 në ndërtesën administrative të AEC - Biznes Hall.

Në këtë takim ka pasur prezantime nga këshilltarët dhe udhëheqësit e departamenteve  të AEC, takimit ishin gjendja e tregut për komunikimet elektronike, ndryshim në rregulloren e AEC dhe sfidat në planifikimin e radio frekuencave, mbrojtjen e të drejtave të konsumuesve.