IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

AEK – Takim i dytë publik për vitin 2015

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike NEXT-EM  DOOEL, mori pjesë në takimin e dytë publik për vitin 2015 që u mbajt më 23 dhjetor 2015 me fillim në ora në 10,00  në ndërtesën administrative të AEC - Biznes Hall.

Në këtë takim ka pasur prezantime nga këshilltarët dhe udhëheqësit e departamenteve, edhe atë për Programin vjetor të AEC 2016, për Parametrat e cilësisë së shërbimeve publike të komunikimit celular, roamingun Ballkanik, mbrojtjen e të drejtave të konsumuesve, dhe një pikë e vetme për informatat.