IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

DPDP - Konferenca Final

Drejtoria për Autoritetin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Mbrojtjen e të Dhënave Norvegjez - Datatilsynet mbajtur konferencija projektin final "Ndihmë teknike për forcimin e kapaciteteve organizative dhe institucionale për mbrojtjen e të dhënave personale."
Konferenca u përkushtuar për temën "Sfidat e rrjeteve sociale që lidhen me jetën private" dhe "A jemi të gjithë cloud?!"

Prezantimi i projektit dhe i hapur për publikun, u mbajt duke filluar nga ora 11:00 2014/11/12 (e mërkurë), në sallën e konferencave në katin e gjashtë të Agjencisë për komunikime elektronike, AEC (Kay Dimitar Vllahov 21).
Me ftesë të Drejtorisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, pranisë së saj atje dhe NEXT-EM.