IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..

Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

Партнерски договор со PANOPTA

НЕКСТ-ЕМ дооел во соработка со PANOPTA нуди комплетен сервис за мониторинг и систем за менаџирање на прекините за Вашите бизниси и сервисни провајдери кои имаат потреба од брза детекција и алармирање.

Велигденска честитка

 

НЕКСТ-ЕМ дооел, им ги честита Велигденските празници, со желби за добро здравје, среќа и успех во понатамошната соработка, на своите партнери, соработници, клиенти, како и на граѓаните на Република Македонија, од Православна и Католичка вероисповед.

Потпишување на договор за деловно-техничка соработка со АЛЛИ КОНСАЛТИНГ

НЕКСТ-ЕМ дооел потпиша партнерски договор со АЛЛИ КОНСАЛТИНГ од Гостивар за деловно-техничка соработка која вклучува посредување кон крајните корисници за користење на услугите и производите на НЕКСТ-ЕМ дооел. Договорот, за почеток се однесува за продуктите/услугите што следат:

Партнерски договор со CLEAR CENTER

НЕКСТ-ЕМ дооел потпиша партнерски договор со CLEAR CENTER за користење на нивните услуги во полето на менаџирање на мрежата.

Пуштена новата верзија на македонскиот сервис за блогови - БЛОГЕРАЈ

Како специјална новогодишна честитка НЕКСТ-ЕМ дооел за потребите на ОН.НЕТ ја лансираше подобрената верзија на сервисот за блогови во Македонија – БЛОГЕРАЈ.

 

     
Syndicate content