IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..

Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

АЕК - Меѓународна регулаторна конференција

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, менаџерскиот тим на НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на Меѓународната регулаторна конференција од 16 до 18 мај 2011 во хотел Метропол - Охрид.

Велигденска честитка

 

НЕКСТ-ЕМ дооел, им ги честита Велигденските празници, со желби за добро здравје, среќа и успех во понатамошната соработка, на своите партнери, соработници, клиенти, како и на граѓаните на Република Македонија, од Православна и Католичка вероисповед.

Понуда на SSL сертификати

Со цел да ја поттикне безбедноста на интернет сервисите во Република Македонија, НЕКСТ-ЕМ дооел на пазарот понуди цела гама на SSL сертификати по прифатливи услови и брза постапка на активација.

Стартуван новиот сервис за мониторинг

Партнерството на НЕКСТ-ЕМ дооел со Panopta LLC резултираше со старт на новиот сервис за мониторинг кој на корисниците ќе им понуди во реално време да ја следат состојбата на своите веб страни.

НЕКСТ-ЕМ - Технолошки партнер на веб порталот на ТВ СИТЕЛ

НЕКСТ-ЕМ дооел ја прошири соработката со ТРД Сител за потребите на нивниот веб портал www.sitel.com.mk преку потпишување на договор за технолошко партнерство и одржување на компјутерските системи.

     
Syndicate content