IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..

Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

Среќен 10-ти роденден НЕКСТ-ЕМ

17.08.2006 - 17.08.2016 Нека ни се множат годините заедно со нови проекти во нови успеси со нови остварувања...